15 jarig bestaan 3voor12groningen: feest in Vera

Vijftien jaar geleden zag 3voor12 in Groningen, als derde lokaalafdeling van VPRO’s online muziekplatform 3voor12, het levenslicht. Sindsdien zetten vele vrijwilligers zich in om de rijke muziekscene van stad en ommeland in beeld te brengen. Dit jubileum wordt gevierd op zaterdag 28 september – natuurlijk met bands en artiesten uit Groningen – in de meest toonaangevende locatie als het om muziek gaat: poptempel Vera, dat onlangs zelf haar 120-jarige bestaan vierde.

3voor12groningen nodigt iedereen uit om dit heugelijke feit op 28 september met hen te vieren en hebben een mooi programma samengesteld in de Grote Zaal en de Kelderbar. Zo gaat Cashmyra optreden, die met haar intense live act dit jaar de POPgroningen Talent Award kreeg. Ook electro-singersongwriter CYNN, melodieuze indierockers Avery Plains en rapper Mark Roggebrood, die onlangs nog op het podium bij Lowlands stond, zijn van de partij, net The Desmonds met hun brutale garagerock. Dat alles afgewisseld met lekkere dansmuziek en de nodige versnaperingen. Op naar Vera dus!

Kaartjes zijn slechts €5,- , te verkrijgen via www.vera-groningen.nl of gewoon op de avond zelf bij de Vera kassa

Facebook event