Groninger popmeeting op 22 november in samenwerking met SPOT Groningen

Vrijdag 22 november wordt voor de zevende keer een provinciebrede popmeeting gehouden, op initiatief van POPgroningen en VRIJDAG. Dit jaar in samenwerking met SPOT Groningen (locatie de Oosterpoort) is de Groninger popmeeting opnieuw een plek voor partijen uit de Groningse popcultuur om inspiratie op te doen, te netwerken, nieuwe inzichten te verkrijgen en ervaringen, ideeën en kennis uitwisselen. Er vonden eerder al waardevolle meetings plaats in samenwerking met FridayNITE, De Machinefabriek, OOST, Vera, Simplon, Noorderpoort Kunst & Multimedia en VRIJDAG.

Programma
Dit jaar is het thema ‘LIVE’: het live-circuit, optreedmogelijkheden, waar mogelijk nog kansen liggen, vraag en aanbod, relaties tussen de spelers, locaties, evenementen, beleid, regelgeving vanuit gemeenten etc. Joey Ruchtie geeft een rondleiding en vertelt over SPOT Groningen. Tijdens een carrousel gaan we actief bezig met een overkill aan festivals zien als kans, speeddaten, sponsoring en ‘branding. De avond wordt afgesloten met een borrel.

De Groninger popmeeting is besloten, d.w.z. op uitnodiging. Heb je geen uitnodiging ontvangen, maar wil je er graag bij zijn? Mail dan irene@popgroningen.nl je naam, organisatienaam + een korte motivatie waarom jij er bij wil zijn.