Nieuwe releases #1

Een terugkomende rubriek in onze maandelijkse nieuwsbrief zijn de nieuwe releases van lokale artiesten. Vanaf nu ook een vast artikel op de website waarbij we elke maand de laatste releases voor je verzamelen. Dus lees snel verder en check de verse releases uit Groningen en omgeving!

Natuurlijk houden we de Groninger popcultuur goed in de gaten maar heb/ken jij een release (single, album etc.) die we niet mogen missen met eventueel een leuk bericht? Geef het door als nieuwsbericht of mail naar eke@popgroningen.nl. Dan nemen we het mee in de eerst volgende editie van Nieuwe Releases en de nieuwsbrief.

 

De digitale dubbel single van The Desmonds genaamd ‘Outcast’ werd feestelijk uitgebracht met een release feestje tijdens Simplon UP en luister je hier.

 

 

 

 

Alumni World –Studentje 

 

 

 

 

Wall Of Roses – Back On The Road

 

 

 

 

Rayvano ft. Donna – Closefriends

 

 

 

 

 

Joost Dijkema ft. Heta Salkolahti – Time Thief  

 

 

 

 

 

Mark Lada’s Golden Arches – Kwijt

 

 

 

 

 


Cazz Major – Bella Bella