Nieuwe releases #2

Een terugkomende rubriek in onze maandelijkse nieuwsbrief zijn de nieuwe releases van lokale artiesten. Vanaf nu ook een vast artikel op de website waarbij we elke maand de laatste releases voor je verzamelen. Dus lees snel verder en check de verse releases uit Groningen en omgeving!

Natuurlijk houden we de Groninger popcultuur goed in de gaten maar heb/ken jij een release (single, album etc.) die we niet mogen missen met eventueel een leuk bericht? Geef het door als nieuwsbericht of mail naar eke@popgroningen.nl. Dan nemen we het mee in de eerst volgende editie van Nieuwe Releases en de nieuwsbrief.

 

 

Small Town BanditsIf I Don’t Look Back

 

 

 

 

 

 

 

 

CYNNNot Forever

 

 

 

 

 

 

 

 

The Scorpion Trail – Loveless Dance

 

F.U.N.C.Halfblood

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I Took Your NameBurst To Life

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BlanksEverythings Changing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RooksGhosty

 

 

 

 

 

 

 

 

MeadowlakeI Won’t Let You Down

 

 

 

 

 

 

 

 

Them Dirty DimesFrom Blue To Black