POPgroningen Talent Award maakt line up bekend voor Kolham, Winschoten en Winsum

De POPgroningen Talent Award komt in februari naar de provincie! De POPgroningen Talent Award biedt een podium en ondersteuning aan opkomende muzikale acts van eigen bodem. De 40 deelnemende acts, varierend van hiphop tot singer-songwriter en heavy rock tot pop, spelen verspreid over acht avonden in de provincie op verschillende locaties.

Elke avond is er een divers programma van vijf acts die zich in de kijker spelen voor publiek en scouts. Deze scouts voorzien de acts van feedback en selecteren elke avond één act die doorstroomt naar een van de twee avonden in Simplon. Met uiteindelijk een eindfeest in Vera. De act die tijdens het eindfeest in Vera als POPgroningen Talent Award houder van 2020 wordt uitgeroepen speelt uiteindelijk op festivals zoals Eurosonic, Grunnsonic en Bevrijdingsfestival Groningen.

De eerste drie locaties met bijbehorende line up zijn bekend gemaakt. De POPgroningen Talent Award gaat in 2020 los in o.a.:

Kolham 7 februari (Kolham on Stage)
Line up: 
Jadi D
Alumni World
LowPoint
7 Black Sides
AMK

Winschoten 8 februari (Café Carambole)
Line up:
Juandi$$imo X Beau
Pagan Drive
MARVO
~waterleaf~

Winsum 29 februari (Jongerencentrum de Pluu)
Line up:
Kerwin
Yung Duzit
(Stukafest winnaar)
Fred Goverde
Jonathan Rhodes

De POPgroningen Talent Award begint om 20:00 en is gratis toegankelijk.

Meer events worden binnenkort bekend gemaakt.

Fotografie: Floris Duijn