Nieuwe Releases #3

Een terugkomende rubriek in onze maandelijkse nieuwsbrief zijn de nieuwe releases van lokale artiesten. Vanaf nu ook een vast artikel op de website waarbij we elke maand de laatste releases voor je verzamelen. Dus lees snel verder en check de verse releases uit Groningen en omgeving!

Natuurlijk houden we de Groninger popcultuur goed in de gaten maar heb/ken jij een release (single, album etc.) die we niet mogen missen met eventueel een leuk bericht? Geef het door als nieuwsbericht of mail naar luna@popgroningen.nl. Dan nemen we het mee in de eerst volgende editie van Nieuwe Releases en de nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

Blanks – Sweaters

 

 

 

 

 

 

 

 

The Vices – Sly Smiled Berlin Child

 

 

 

 

The Scorpion Trail – Modern Day Medusa

 

 

 

 

 

 

Daisy Bellis – New Land

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meadowlake – Blood Crawls

 

 

 

 

 

 

 

 

Harm’s Fork – Sanctify (album)