Skills & Knowledge #1: “Gas op die lollie” Optredens fixen in NL

Het is weer tijd voor een nieuwe reeks Skills & Knowledge Sessions! De eerste sessie is een panelsessie waarbij we in gesprek gaan en jullie vragen beantwoorden over alles rondom optreden in NL. Dus hierbij gaan we in op hoe je jouw act de nationale popscene kan inschieten. Deze panelsessie zijn niemand minder dan Jaap de Waart (Radar Agency) , Chris Moorman (Popronde, Festival der Aa) en Ties Timmers (Radar Agency) te gast. Gas op die lollie!

Meld je aan voor deze sessie via onderstaand formulier.

Wanneer: Dinsdag 17 maart
Locatie: VRIJDAG (St. Jansstraat 7)
Inloop vanaf 19.30
Start: 20.00
Einde: 22.00
Kosten: 5 euro (inclusief 1 consumptie)
Aanmelden voor de sessie is nodig en kan via onderstaande formulier.

Skills & Knowledge is een reeks sessies waar diverse professionals uit de muziekindustrie je over allerlei verschillende aspecten vertellen die komen kijken bij het muzikantschap. De sessies worden gehost door Douwe Doorduin en zijn toegankelijk voor alle jonge popmuzikanten met een bestaande podium-act uit stad en provincie Groningen. Afhankelijk van het onderwerp van de sessies worden er passende professionals en ervaren muzikanten uit regio Groningen uitgenodigd.

De volgende Skills & Knowledge Sessions zijn op dinsdag 21 april (Masterclass: Songwriting) en dinsdag 9 juni (Masterclass: Promotie en Visie).

Meld je aan voor Skills & Knowledge op dinsdag 17 maart Gas Op Die Lollie via onderstaand formulier: