Nieuwe Releases #4

Een terugkomende rubriek in onze maandelijkse nieuwsbrief zijn de nieuwe releases van lokale artiesten. Vanaf nu ook een vast artikel op de website waarbij we elke maand de laatste releases voor je verzamelen. Dus lees snel verder en check de verse releases uit Groningen en omgeving!

Natuurlijk houden we de Groninger popcultuur goed in de gaten maar heb/ken jij een release (single, album etc.) die we niet mogen missen met eventueel een leuk bericht? Geef het door als nieuwsbericht of mail naar luna@popgroningen.nl. Dan nemen we het mee in de eerst volgende editie van Nieuwe Releases en de nieuwsbrief.

Alumni World – Saus

 

Court Seven – Love In The Backseat

 

Colin Mooijman – Het Is Goed Zo

 

Jadi D – 20/20 (album)

 

YLVALIE – Wished That You Came Over

 

Vamouzz ft. Suzette – Liever Met Jou

 

 

B. Disco – Bad Habits

 

Daisy Bellis – Organs

Small Town Bandits – Noises