Schrijf je nu in voor Popronde 2020!

Wil jij met je band of act op tour door heel Nederland, spelen in steden waar je nog nooit bent geweest en een nieuw publiek vastgrijpen en nooit meer loslaten? Gehoord worden door een selectiecommissie van 150 sleutelfiguren uit de Nederlandse muzieksector? Schrijf je dan in voor Popronde 2020 en treed misschien wel in de voetsporen van Kensington, De Staat, My Baby, Rondé, Chef’Special en Jeangu Macrooy!

Popronde
De Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. In 2020 strijkt Popronde neer in 41 steden: van Leeuwarden tot Middelburg, van Venlo tot Alkmaar en van Deventer tot Den Haag, geen stad is veilig!

In elke stad treden op één avond circa 35 opkomende Nederlandse bands en artiesten op bij een twintigtal podia. De deelnemende podia zijn cafes, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken en clubs in het centrum van een stad. Eén avond in het jaar zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum het festivalterrein.

Inschrijven kan nog tot en met 1 maart!
Inschrijven kan tot en met 1 maart op www.popronde.nl.