Nieuwe Releases #5

Een terugkomende rubriek in onze maandelijkse nieuwsbrief zijn de nieuwe releases van lokale artiesten. Vanaf nu ook een vast artikel op de website waarbij we elke maand de laatste releases voor je verzamelen. Dus lees snel verder en check de verse releases uit Groningen en omgeving!

Natuurlijk houden we de Groninger popcultuur goed in de gaten maar heb/ken jij een release (single, album etc.) die we niet mogen missen met eventueel een leuk bericht? Geef het door als nieuwsbericht of mail naar luna@popgroningen.nl. Dan nemen we het mee in de eerst volgende editie van Nieuwe Releases en de nieuwsbrief.

Douwe Doorduin – Boring (EP)

The First Wolf – The Garden

Meadowlake – Dirty Habit

The Vices – Boy

Jonathan Rhodes – Blind

YLVALIE – Don’t Try Me

McScallywag – Hell Or High Water

B. Disco – This Is Not An Exit (EP)

De Nachtwinkel – Dikke Tina

Eva Waterbolk – Waterbolk (EP)

Mark Roggebrood – Blije Hond

Kraantje Pappie ft. Maan– Rode Wijn