Meld jouw financiële schade door het coronavirus bij de Popcoalitie

De Popcoalitie vertegenwoordigt de popsector in de breedste zin van het woord – live, makers, talentontwikkeling en producenten. Bij de lobby blijkt de achillespees van Popcoalitie het gebrek aan cijfers en andere informatie te zijn. Informatie over de wie, waar, wat, hoeveel en hoezo dan. Ze zijn dit momenteel aan het oppakken met onder andere het ministerie van OCW, die hen met onderzoek helpt bij het in kaart brengen van onze sector.

Corona – geef je schade door met het formulier!

Met de ‘coronacrisis’ die nu gaande is, is het belangrijk dat de Popcoalitie in alle dalogen duidelijk kan maken wat de schade is waar we het over hebben. Daarom vragen we artiesten, crew, boekingen-en managementkantoren, organisatoren om dit formulier in te vullen.

  • alle informatie is welkom, en liefst zsm.
  • het is toegestaan om dit formulier meerdere malen in te vullen met een nieuwe melding indien nodig.
  • we zullen deze informatie gebruiken in rapportages. Als we je naam niet mogen gebruiken, dan kan je dat aanvinken. Hoe meer sprekende voorbeelden, met naam en toenaam, hoe beter.
  • Ben je ZZP’er? Vul dan ook vooral dit formulier in van de Kunstenbond in.

Sluit je aan bij een vakbond

De Popcoalitie roept ook artiesten, muzikanten, andere makers en zzp’ers op om zich aan te sluiten bij een vakbond, zoals Kunstenbond of BAM!.