Donderdag 14 mei: Online Skills & Knowledge Session #2 Masterclass Branding & Promotie

Vanwege het coronavirus vinden onze Skills & Knowledge Sessions online plaats!

Online Skills & Knowledge Session #2 Masterclass: Branding & Promotie

Skills & Knowledge sessie #2 is een Masterclass door Melanie Esther. Deze Artist Branding en Social Media Coach gaat jou een antwoord geven op de volgende vraag: ‘Hoe vind en vertel je jouw unieke verhaal als artiest?’ Let’s go!

Wanneer: donderdag 14 mei
Tijd: 20.00 – 21.00 uur
Waar: JITSI,  https://meet.jit.si/SessiePromotie
Heb je vooraf al vragen voor Melanie? Mail deze naar jacky@popgroningen.nl
Facebookevenement

Hoe werkt Jitsi?

We gaan om 20:00 online via deze link: https://meet.jit.si/SessieSongwriting
Via je computer of laptop kan je op de link klikken en dan kom je meteen in de sessie, je kan ook nu al op de link klikken om te zien hoe het werkt. De sessie werkt het beste als je Google Chrome hiervoor gebruikt. Als je via je telefoon wilt joinen, klik je op de link en kun je de app downloaden.

Skills & Knowledge Sessions

Skills & Knowledge is een reeks sessies waar diverse professionals uit de muziekindustrie je over allerlei verschillende aspecten vertellen die komen kijken bij het muzikantschap. De sessies worden gehost door Douwe Doorduin en zijn toegankelijk voor alle jonge popmuzikanten met een bestaande podium-act uit stad en provincie Groningen. Afhankelijk van het onderwerp van de sessies worden er passende professionals en ervaren muzikanten uit regio Groningen uitgenodigd.

De volgende Skills & Knowledge sessie vindt plaats op dinsdag 9 juni (Masterclass: Optredens fixen in NL). Bekijk hier het overzicht van de online sessies en meer info over de Skills & Knowledge Sessions.