Online Skills & Knowledge Session #1 Masterclass: Songwriting (Sound en Tekst)

Vanwege het coronavirus zijn er wat wijzigingen in de Skills & Knowledge Sessions. Zo vinden ze online plaats en is  aanmelden niet nodig.

Online Skills & Knowledge Session #1 Masterclass: Songwriting (Sound en Tekst)

Deze eerste online sessie is een masterclass verzorgt door Melle Dielesen (bekend van de band Mozes and the Firstborn). Hij gaat in op het onderwerp songwriting. Tips, tricks en tools voor het schrijven van een goede songtekst + het maken van een aansluitende sound.

Wanneer: dinsdag 21 april
Tijd: 20.00 – 21.00 uur
Waar: waar en hoe je kan meekijken communiceren we nog
Heb je vooraf al vragen voor Melle? Mail deze naar jacky@popgroningen.nl
Facebookevenement

Skills & Knowledge Sessions

Skills & Knowledge is een reeks sessies waar diverse professionals uit de muziekindustrie je over allerlei verschillende aspecten vertellen die komen kijken bij het muzikantschap. De sessies worden gehost door Douwe Doorduin en zijn toegankelijk voor alle jonge popmuzikanten met een bestaande podium-act uit stad en provincie Groningen. Afhankelijk van het onderwerp van de sessies worden er passende professionals en ervaren muzikanten uit regio Groningen uitgenodigd.

De volgende Skills & Knowledge sessies vinden plaats op dinsdag 12 mei (Masterclass: Ties) en dinsdag 9 juni (Masterclass: Melanie Esther). Bekijk hier het overzicht van de online sessies.