Nieuwe Releases #6

Een terugkomende rubriek in onze maandelijkse nieuwsbrief zijn de nieuwe releases van lokale artiesten. Vanaf nu ook een vast artikel op de website waarbij we elke maand de laatste releases voor je verzamelen. Dus lees snel verder en check de verse releases uit Groningen en omgeving!

Natuurlijk houden we de Groninger popcultuur goed in de gaten maar heb/ken jij een release (single, album etc.) die we niet mogen missen met eventueel een leuk bericht? Geef het door als nieuwsbericht of mail naar luna@popgroningen.nl. Dan nemen we het mee in de eerst volgende editie van Nieuwe Releases en de nieuwsbrief.

Them Dirty Dimes – Nothern Gals

The First Wolf – Some Green Garden (album)

De Kees, RO$$ABARBRA, Emotional Oliver – In Die Ghost

Cynn – Insomnia

Jupiter Junes – Supersonic Times (EP)

Phole – The Waiting Game

Hidden Giants – Streets Of My Mind

Mark Roggebrood – Bang Voor Een Gangbang

Blanks – Silly People

The Desmonds – Overtime

Inge van Calkar – Spinning Around

Perfect Storm – How It Ends