Nieuwe Releases #7

Een terugkomende rubriek in onze maandelijkse nieuwsbrief zijn de nieuwe releases van lokale artiesten. Vanaf nu ook een vast artikel op de website waarbij we elke maand de laatste releases voor je verzamelen. Dus lees snel verder en check de verse releases uit Groningen en omgeving!

Natuurlijk houden we de Groninger popcultuur goed in de gaten maar heb/ken jij een release (single, album etc.) die we niet mogen missen met eventueel een leuk bericht? Geef het door als nieuwsbericht of mail naar luna@popgroningen.nl. Dan nemen we het mee in de eerst volgende editie van Nieuwe Releases, de nieuwe releases playlist en de nieuwsbrief.

 

Rosa van Bommel – Nachtdans

VAMOUZZ -SPACESHIP

The Sign Of Leo – The Global Fight

Axel Dorothea – Eye Candy

Douwe Doorduin – We Lie/Sleep

Electropoëzie – Oogcontact

Hidden Giants – From The Inside Of My Eyes

Never Been To Berlin – Freedom

Ziffels – Ziffels (Album)

Spiny Norman – Talk The Talk

Cirrus Minor – Fractalizer

Shitfaced Mermaids – Fishbowl Fever (Album)

Carla Stella – Hallucinations