Online Skills & Knowledge session #3 Masterclass: Gas op die lollie! Optredens fixen in Nederland

Vanwege het coronavirus vinden onze Skills & Knowledge sessions online plaats.

Online Skills & Knowledge session #3 Masterclass: Gas op die lollie! Optredens fixen in Nederland

De derde sessie is een masterclass verzorgt door Ties Timmers (Radar Agency). Hij vertelt over alles rondom optreden in NL. Hierbij gaan we in op hoe je jouw act de nationale popscene kan inschieten. Ook geeft hij tips over hoe je als artiest om kunt gaan met corona en de opgelegde maatregelen. Lees hier het verslag van deze sessie.

Skills & Knowledge sessions

Skills & Knowledge is een reeks sessies waar diverse professionals uit de muziekindustrie je over allerlei verschillende aspecten vertellen die komen kijken bij het muzikantschap. De sessies worden gehost door Douwe Doorduin en zijn toegankelijk voor alle jonge popmuzikanten met een bestaande podium-act uit stad en provincie Groningen. Afhankelijk van het onderwerp van de sessies worden er passende professionals en ervaren muzikanten uit regio Groningen uitgenodigd.

Bekijk hier het overzicht van alle sessies, met verslagen en meer info!