Nieuwe Releases #8

Een terugkomende rubriek in onze maandelijkse nieuwsbrief zijn de nieuwe releases van lokale artiesten. Vanaf nu ook een vast artikel op de website waarbij we elke maand de laatste releases voor je verzamelen. Dus lees snel verder en check de verse releases uit Groningen en omgeving!

Natuurlijk houden we de Groninger popcultuur goed in de gaten maar heb/ken jij een release (single, album etc.) die we niet mogen missen met eventueel een leuk bericht? Geef het door als nieuwsbericht of mail naar jacky@popgroningen.nl. Dan nemen we het mee in de eerst volgende editie van Nieuwe Releases, de nieuwe releases playlist en de nieuwsbrief.

Cashmyra – Zichzelf Oplost

Yours’ Sergei – Don’t Walk Away, Love

Electropoëzie – Zielig

Alumni World – Friday

GEIT – No Feelings

Sunroots – A43

The Desmonds – Dripping (EP)

Semmy Schilt – United ft. T-Jin, That Q & Fabiola Volkers

Spiny Norman – Miles Apart

McScallywag – Coming Home