Nieuwe Releases #10

Een terugkomende rubriek in onze maandelijkse nieuwsbrief zijn de nieuwe releases van lokale artiesten. Vanaf nu ook een vast artikel op de website waarbij we elke maand de laatste releases voor je verzamelen. Dus lees snel verder en check de verse releases uit Groningen en omgeving!

Nieuwe Releases september

Natuurlijk houden we de Groninger popcultuur goed in de gaten, maar het kan gebeuren dat we een release niet zien. Mis je iets in deze lijst? Of heb/ken jij een release (single, album etc.) die we echt niet mogen missen? Geef het door als nieuwsbericht op de website of mail het naar wilkje@popgroningen.nl. Dan nemen we het mee in de eerst volgende editie van Nieuwe Releases, de nieuwe releases playlist en onze maandelijkse nieuwsbrief.

 

Cashmyra – Blijf Nog Even

 

The Scorpion Trail – Gunwork (EP)

 

VAMOUZZ – Want Some More

VAMOUZZ – Spaceship (video)

 

WadAap – Planeet Van De Aap (Album)

WadAap – Op Dreef (video)

 

Colds – Ice, Vodka & Lime

 

Muze. – De Patio

 

Hidden Giants – Streets Of My Mind (Album)

 

CYNN – Clarified (EP)

 

The Mudd – Esc

 

Whipster / Avery Plains – A Perpetual Longing (split single)