Nieuwe Releases #11

Een terugkomende rubriek in onze maandelijkse nieuwsbrief zijn de nieuwe releases van lokale artiesten. Vanaf nu ook een vast artikel op de website waarbij we elke maand de laatste releases voor je verzamelen. Dus lees snel verder en check de verse releases uit Groningen en omgeving!

Nieuwe Releases oktober

Natuurlijk houden we de Groninger popcultuur goed in de gaten, maar het kan gebeuren dat we een release niet zien. Mis je iets in deze lijst? Of heb/ken jij een release (single, album etc.) die we echt niet mogen missen? Geef het door als nieuwsbericht op de website of mail het naar wilkje@popgroningen.nl. Dan nemen we het mee in de eerst volgende editie van Nieuwe Releases, de nieuwe releases playlist en onze maandelijkse nieuwsbrief.

Breakpoint Nine – Resilience (Video)

DOR – Als de wereld vergaat (Video)

Vikings in Tibet – TAOSHA Studio Sessiøns (Video)

Vikings in Tibet – Sessiøns (EP)

Inge van Calkar – The Iceman (Video)

 

Cashmyra – Moreel Verwerpelijk (Album)

 

Daisy Bellis – Land of the Unborn (EP)

 

The Mudd – Look at Me (EP)

 

Carla Stella – Marionette Show (EP)

 

Farer – Phanes / Asulon

 

The Vices – In and Out

 

De Kat – Dog’s Old Pride

 

Marko Poucki – De Horizon Voorbij

 

Fries Wolma – Aarm of Riek

 

Meadowlake – Under the Sea

 

Yuf  Willie – Bibbedibang