Nieuwe Releases #13

Een terugkomende rubriek in onze maandelijkse nieuwsbrief zijn de nieuwe releases van lokale artiesten. Vanaf nu ook een vast artikel op de website waarbij we elke maand de laatste releases voor je verzamelen. Dus lees snel verder en check de verse releases uit Groningen en omgeving!

Nieuwe Releases december

Natuurlijk houden we de Groninger popcultuur goed in de gaten, maar het kan gebeuren dat we een release niet zien. Mis je iets in deze lijst? Of heb/ken jij een release (single, album etc.) die we echt niet mogen missen? Mail het naar sanne@popgroningen.nl. Dan nemen we het mee in de eerst volgende editie van Nieuwe Releases, de nieuwe releases playlist en onze maandelijkse nieuwsbrief.

 

Breakpoint Nine – Mirror

 

The Vices – In and Out

 

Speed Frisbee – Growing Older

 

DOR – Als je dit leest

 

Marlene Bakker – Nijjoar

 

Mark Roggebrood – Yikes

 

The Mudd – Esc

 

Luke Bridges – Heather (Conan Grey Cover)

 

Kriegel – Dizze Kerst

 

Them Dirty Dimes – Bed & The Bottle Blues

 

Meadowlake – Wait For Me (Album)

 

 

The Vices – Looking for Faces

 

De Nachtwinkel – De Nachtwinkel (EP)