‘Enter No Man’s Land: Keuzeclinic voor creatieve twijfelaars’

Voortkomend uit de No Man’s Land 2020-sessie Ga je mee uit je comfortzone? met Martijn Crama, volgt nu de online sessie Keuzeclinic voor creatieve twijfelaars, die je volgt via Zoom op woensdag 17 februari. Hierin gaat De Coörperatie in op keuzes en bijbehorende keuzestress die je als jonge of talentvolle maker kunt ervaren.

Welke keuzes kom je zoal tegen en waardoor ervaar je deze keuzestress? Welke factoren maken dat jij blijft hangen in je creatieproces? En hoe zorg je ervoor dat je wél stappen zet? Laat je inspireren door host Martijn Crama, creatief ondernemer Irfan Er, artiest Willem Wits en een vierde panellid die nog zal worden aangekondigd. Zij vertellen over hun (foute) keuzes en hoe dit (verkeerd) uitpakte. Daarnaast behandelen ze tijdens deze sessie natuurlijk ook graag jouw vragen!

Op woensdag 17 februari om 20.00 uur brengt De Coöperatie de online sessie ‘Enter No Man’s Land: Keuzeclinic voor creatieve twijfelaars’, waarin host Martijn Crama met drie andere panelleden de keuzes en twijfels bespreekt die komen kijken bij een maakproces. Hierin delen de panelleden niet alleen hun succesverhalen, maar ook hun minder geslaagde keuzes. Deze sessie kun je bijwonen door je aan te melden via de website van De Coöperatie.