Up North MiniLabLive zoekt makers

MiniLabLive is op zoek naar jonge noordelijke cultuurmakers in de hiphop- en popcultuur. Kun je meebewegen op de golven van maatregelen en beperkingen en zie je een mogelijkheid je nieuwste popculturele hoogstandje te presenteren voor een (live) publiek? Up North stelt een budget van € 500,- euro beschikbaar voor je snode plannen. Ze kunnen maximaal 20 ideeën ondersteunen.

Stuur Up North een korte omschrijving van je idee en de wijze waarop je dit wilt presenteren en waar. Ze beoordelen ideeën doorlopend en op basis van binnenkomst tot het maximum is bereikt. Mail je idee daarom direct naar: info@upnorth-lab.nl.

MiniLabLive is een samenwerking tussen Urban House Groningen, Popfabryk en Garage TDI en wordt mede mogelijke gemaakt door We The North.

In de vorige ronde zijn plannen voor huiskamerconcerten, live streams, videoclips, exposities, zoomsessies, drukwerk, besloten Try Out’s gehonoreerd.

Check hier een aantal toegekende ideeën. De inschrijvingen sluiten op 1 juli.