Van Bach tot Bowie – Muzikale Stadswandeling door Groningen

Het is praktisch al lente! Dus hop, pak je telefoon, je zogeheten ‘LAWA’-buddy (Lange Wandeling onder de studenten) en laat je onderdompelen in vier eeuwen muziekgeschiedenis.

SPOT Groningen heeft de gratis multimediale wandeling ‘Van Bach tot Bowie’ ontwikkeld en neemt je mee door Groningen muziekstad.

Tijdens de tour bezoek je de belangrijkste plekken van toen en nu en hoor je kleurrijke verhalen en muziekfragmenten. Yvonne van den Berg en Peter van der Heide zijn jouw gidsen tijdens deze muzikale tour. Je kunt de tour op ieder gewenst moment en op elke plek starten.

Ondanks dat de lokale artiesten nog wat ondervertegenwoordigd zijn in deze tour, liet een medewerker van SPOT – Ellis Hendriksen – aan RTV Noord weten dat er bij succes ook een variant met Groningse acts zal volgen.

Lengte wandeling: 5,8 km
Tijdsduur: 90 minuten
Meer info en de gratis online tour vind je op de website van SPOT.