Eind april weer livemuziek in Vera en Oosterpoort

Je zou bijna denken dat het niet meer mogelijk was, maar de geluiden zijn gelukkig positief! Eind april werken Vera en SPOT Groningen – naast een hoop andere theaters en organisaties – mee aan de nieuwe proefevenementen van Fieldlab.

Op 25 t/m 27 april mogen de podia een programma samenstellen. Vera mag haar deuren openen voor 50 man per avond en SPOT Groningen heeft maarliefst een capaciteit van 280 man. Zolang je een negatief conronatestbewijs hebt kan je eindelijk weer eens genieten van livemuziek. Er is nog geen programma bekend.

Deze week beginnen de eerste proefevenementen in Nederland al. Monumenten en musea zullen als eersten beperkt open gaan en zijn – helaas – als laatste de poppodia aan de beurt. Het hele overzicht vind je hier. In Groningen werken de Der AA-kerk, het Grand Theater, Martiniplaza en het Groninger Museum ook mee aan het Fieldlab experiment.

Komende dagen wordt er meer over het programma bekendgemaakt. Houd de websites van Vera en SPOT dus goed in de gaten!

Foto door Simone v/d Heijden