Nieuwe Releases #4

Een terugkomende rubriek in onze maandelijkse nieuwsbrief zijn de nieuwe releases van lokale artiesten. Vanaf nu ook een vast artikel op de website waarbij we elke maand de laatste releases voor je verzamelen. Dus lees snel verder en check de verse releases uit Groningen en omgeving!

Nieuwe Releases maart

Natuurlijk houden we de Groninger popcultuur goed in de gaten, maar het kan gebeuren dat we een release niet zien. Mis je iets in deze lijst? Of heb/ken jij een release (single, album etc.) die we echt niet mogen missen? Mail het naar sanne@popgroningen.nl. Dan nemen we het mee in de eerst volgende editie van Nieuwe Releases, de nieuwe releases playlist en onze maandelijkse nieuwsbrief.

Liza Dries – Niks Zonder Jou

Rommy Gabay – Remedy

Liza Dries – Tegenkomer (EP)

Jeroen Russchen – Zunnebril

Andy Smart & Posij – Pink Desperado (EP)

Fred Goverde – Goo-vur-duh

Roelie Vuitton & Various Artists – Avondklok Chronicles (album)

Jooz – Centraal Als Mannes

Cirrus Minor – No Room For Healing 

City Of Life – When The Lights (live @ EM2)

The Vices – Stranded With The Vices

Perfect Storm – Strength (live @ EM2)

Inge van Calkar – Noorderlicht

VanDeStraat – Dominik

Leon Flows – Flows Vrijheid