Zes Groningse acts geselecteerd voor Popronde 2021

Onder de 101 geselecteerde acts van de Popronde 2021 zitten maar liefst zes Groningse acts! Alle acts werden maandag 3 mei bekend gemaakt in de radio uitzending van 3voor12 op 3FM.

De selectie van 2021 is kleiner vanwege het afgelopen coronajaar. Doordat de horeca flinke klappen heeft geeft gehad, zijn er mogelijk minder speellocaties. In de selectie van 2021 zullen er nog een aantal acts terugkomen die in 2020 mee zouden touren.

OPTREDENS IN 41 STEDEN, WAARONDER GRONINGEN
De Popronde reist van 11 september t/m 27 november door Nederland (als corona het toelaat). Donderdag 7 oktober staat Groningen op de planning! De geselecteerde acts spelen tijdens de Popronde in totaal in 41 steden, door het hele land.

ZES GRONINGSE ACTS GESELECTEERD
Dit zijn de Groningse acts die geselecteerd zijn:

Bekijk en beluister alle 101 acts op de website van Popronde.