Nieuwe Releases #5

Een terugkomende rubriek in onze maandelijkse nieuwsbrief zijn de nieuwe releases van lokale artiesten. Vanaf nu ook een vast artikel op de website waarbij we elke maand de laatste releases voor je verzamelen. Dus lees snel verder en check de verse releases uit Groningen en omgeving!

Nieuwe Releases mei

Natuurlijk houden we de Groninger popcultuur goed in de gaten, maar het kan gebeuren dat we een release niet zien. Mis je iets in deze lijst? Of heb/ken jij een release (single, album etc.) die we echt niet mogen missen? Mail het naar sanne@popgroningen.nl. Dan nemen we het mee in de eerst volgende editie van Nieuwe Releases, de nieuwe releases playlist en onze maandelijkse nieuwsbrief.

Spiny Norman – Left Lane

Wanton – Nu Jij Hier Bent

Calidus – See All My Friends

ZOZY & Jelle Mulder – FIFO

BLANKS – Turn Around

Solitary Zebra – Away

Solitary Zebra – Try

City of Life – Right Beside Us

Steeby – Allright 

Jelle Mulder – Groen Gras

Marko Poucki – Volle Maan

Martijn van der Zande

Martijn van der Zande – Kade van Nes

dom aplomb

Dom Aplomb – Lepidop (EP)

Voltanz

Voltanz – Leika

Soap - song by The Samuels | Spotify

The Samuels – Soap