UnmuteUs dreigt met meer acties

Zaterdag 21 augustus hebben er zo’n 70.000 mensen van zich laten horen tijdens de #UnmuteUs protestmars. Iets wat ze in Den Haag wel hebben moeten horen. Het blijft alleen angstvallig stil…

Op 24 augustus heeft de organisatie van UnmuteUs een open brief aan Den Haag geschreven en de wereld ingestuurd. Deze is massaal opgepikt door de pers en de achterban. Maar hoe nu verder?

Samen bereiken we veel meer en daarom roept de organisatie op om samen de boodschap verder te verkondigen: stop het willekeurige beleid en open volledig de evenementensector vanaf 1 september. Hier kan jij op verschillende manieren aan bijdragen: blijf berichten delen en maak de boodschap zichtbaar, blijf de hashtag #UnmuteUs gebruiken.

OPEN BRIEF FYSIEK VERSTUREN
De organisatie heeft de mannen in Den Haag een week de tijd gegeven om op de open brief te reageren. Om daar nog een schepje bovenop te doen, moedigen ze iedereen aan om de brief zelf te printen en fysiek op te sturen. Knappe jongen die daar nog omheen kan.

Instructies:
– Print de open brief die je hier kan vinden: https://bit.ly/brief-UnmuteUs
– Verstuur de brief zo snel mogelijk naar:
Unmute Us
Archangelkade 31
1013 BE Amsterdam

De brieven zullen in bulk afgeleverd worden bij het demissionair kabinet. Ze hopen met deze vreedzame acties gehoor te krijgen vanuit Den Haag. Mocht dit geen impact hebben, zullen ze naar meer impactvolle vervolgstappen kijken.