Nieuwe Releases #8

Een terugkomende rubriek in onze maandelijkse nieuwsbrief zijn de nieuwe releases van lokale artiesten. Vanaf nu ook een vast artikel op de website waarbij we elke maand de laatste releases voor je verzamelen. Dus lees snel verder en check de verse releases uit Groningen en omgeving!

Nieuwe Releases september

Natuurlijk houden we de Groninger popcultuur goed in de gaten, maar het kan gebeuren dat we een release niet zien. Mis je iets in deze lijst? Of heb/ken jij een release (single, album etc.) die we echt niet mogen missen? Mail het naar sanne@popgroningen.nl. Dan nemen we het mee in de eerst volgende editie van Nieuwe Releases, de nieuw uit Groningen playlist en onze maandelijkse nieuwsbrief.

 

Voltanz – Humans

Bert Hadders- In Iemandsland

Jonathan Rhodes – At Least I Found You

The Desmonds – That’s right

Never Been To Berlin – Are You Happy Now

Mevia Fatale – Deze Guy

Farer – Moros (video)

Speed Frisbee – Leave Me Here

Jooz – Een Beetje In Mijn Hoofd

Blanks – Never Have I Ever

Mevia Fatale – Verlangijsje (album)

Dort. – Fade

De Kat – Manic me

Kriegel – Geef Nait Op! 

POTGROND – Snackbar

Mevia Fatale – Ghost

Not Sure – Doughy

S/O Naar Me Ex – Haas ft. Cartiez & ROLLAN

New Orleans – Martijn van der Zande

Lisa Ploeger – Waves

Jooz – De tijd vliegt

POTGROND – Dronken