Nieuwe Releases #11

Een terugkomende rubriek in onze maandelijkse nieuwsbrief zijn de nieuwe releases van lokale artiesten. Vanaf nu ook een vast artikel op de website waarbij we elke maand de laatste releases voor je verzamelen. Dus lees snel verder en check de verse releases uit Groningen en omgeving!

Nieuwe Releases Decenber

Natuurlijk houden we de Groninger popcultuur goed in de gaten, maar het kan gebeuren dat we een release niet zien. Mis je iets in deze lijst? Of heb/ken jij een release (single, album etc.) die we echt niet mogen missen? Mail het naar sanne@popgroningen.nl. Dan nemen we het mee in de eerst volgende editie van Nieuwe Releases, de nieuw uit Groningen playlist en onze maandelijkse nieuwsbrief

Mevia Fatale – Kerstmis

Jelle Mulder – What A little Love Can Do

Jay Waldo – Groene Jonge

Steernvanger – Steernvanger

 Huub Prins – De was

Jooz – Zij kijkt in mij

Colds – Listening To Deftones On A Hot Summer Night (With You)

The Unknown Known – Darlene

 The Sign Of Leo – The Days We Have

De nachtwinkel – Danny en Tina

 

Wat Aans! – Home

Alchemie – Alexander moto

Mister Numz presents : Rapmedians raw & uncut (album)

Meadowlake – Mother

Mevia Fatale – Getto Love (album)