Online Skills & Knowledge #1; (Re)Start – Hoe zet je 2022 naar jouw hand?

Het is weer tijd voor een Skills & Knowledge sessie van POPgroningen, met op woensdag 9 februari een online panelgesprek waarin we gaan trendwatchen. Welke muzikale trends zien we komen en gaan, welke keuzes kun je maken om na de winter-lockdown het meeste uit de zomer te halen, welke marketingstrategieën moet je hanteren en hoe breng je je muziek het beste aan de man? Kortom; hoe maak je van 2022 jouw jaar als artiest. Te gast zijn onder andere Erik Delobel (programmeur Hedon en Bevrijdingsfestival Overijssel),  Froukje Bouma (artiestenmanager S10, Froukje & Wende) en Lars Kelpin (projectmanager bij GRAP Amsterdam en artiestmangager). Doe gratis online mee!

Tijdens deze sessie gaan de panelleden in gesprek met elkaar over what’s new. Ze geven tips en tricks over hoe jij kan inspelen op de nieuwste (muzikale, digitale en marketing-technische) trends en ontwikkelingen. Deze sessie vindt vanwege corona online plaats.

Panelleden:
Erik Delobel is artistiek leider bij poppodium Hedon en programmeur bij Bevrijdingsfestival Overijssel. Hier is hij verantwoordelijk voor het programma, het studentenprogramma, de Kunstbende en Cultuureducatie.

Froukje Bouma werkt momenteel met S10, Froukje & Wende Snijders. Ze leerde het vak bij SPEC, waar ze Ronnie Flex, StukTV en Famke Louise vertegenwoordigde. Daarna ging ze verder als zelfstandig manager voor o.a. Joost Klein & Jiri11. Froukje begon haar carrière in Noord-Nederland, waar ze een aantal jaar werkte als zelfstandig producent en eventmanager.

Lars Kelpin is werkzaam als projectmanager bij GRAP Amsterdam en organiseert o.a. de Muzikantendag, Rock Your Business, de Amsterdamse Popprijs, Mooie Noten en Wanted. Daarnaast is hij actief als artiestenmanager en mede presentator van de podcast Brood en Spelen. In het verleden was Lars o.a. Programma Coördinator van Speakers in Delft en de vrienden van Amstel LIVE

Wanneer: woensdag 9 februari via Zoom
Tijd: 19.30 – 21:30 uur
Kosten: GRATIS
Hoe: aanmelden kan via:  https://forms.gle/7hMabq3bvGtrcZv4A

Skills & Knowledge Sessions
Skills & Knowledge zijn terugkerende sessies speciaal voor popmuzikanten, georganiseerd vanuit POPgroningen. Diverse professionals uit de muziekindustrie delen hun kennis, ervaringen en netwerk met je over onderwerpen binnen het muzikantschap. Afhankelijk van het thema van een sessie worden er passende professionals en ervaren muzikanten uit de NL muziekindustrie, het noorden en regio Groningen uitgenodigd als panelleden die hun kennis, inzichten en netwerk delen. Gewoonlijk vinden de sessies in persoon plaats, door het coronavirus worden de sessies nu online georganiseerd.