Grasnapolsky kondigt nieuwe namen en Groningse samenwerkingen aan

Grasnapolsky kondigt een berg nieuwe namen aan, waaronder Noordpool Orkest en Posij. Naast het bekendmaken van de toevoegingen aan de line-up, laten ze ook weten samen te werken met Groningse organisaties als Vera, KopjeK, Roodkopje en Relate Radio. Zij verzorgen het DJ programma.

De nieuwe namen zijn Amy Root & Noordpool Orkest, Anna-Rose Clayton, Beau Zwart, Brorlab, Cero Ismael, DJ St. Paul, Het Gezelschap, DJ Jessy, KUZKO, LE MOTAT, Multani, Noa Lee, Posij, Reinel Bakole, Shoko Igarashi, Silver Lake, Socks;SportsSocks, Smudged.

Muziekprogramma
Op initiatief van Grasnapolsky en het Noordpool Orkest staan Amy Root & Noordpool Orkest samen op het podium in De Toekomst. Muziek voor nieuwsgierige oren waar akoestiek en elektronica zoeken naar elkaars ruimte, waar je met je hoofd en je hart naar wilt luisteren én op wilt bewegen. Reinout Douma, oprichter en dirigent van het Noordpool Orkest: “We willen graag samenwerken met een in Groningen nieuw tof festival zoals Grasnapolsky waar dit soort dingen kunnen en passen. We vinden de combinatie van elektronische muziek met onze akoestische instrumenten een mooie uitdaging. Deze gaan we dan ook graag met Amy Root aan. Dit alles in een rauwe fabriek op het Groningse platteland, gouden combinatie toch?”

Gronings talent en verder programma
Grasnapolsky presenteert een programma van lokale DJ’s in samenwerking met Groningse organisaties zoals poppodium VERA Groningen, radiostation Relate Radio, hiphop/R&B sensatie Roodkopje en elektronische muziek van KopjeK. ‘Voor de derde keer zijn wij te gast in de prachtige provincie Groningen; een plek die naast indrukwekkende landschappen bekend staat om haar roerige nachtleven in de hoofdstad. In dit nachtleven zijn al vele fantastische DJ’s geboren. Daarom slaan we dit jaar de handen ineen met vier broedplaatsen van DJ talent, om zo gezamenlijk een podium te bieden aan de sterren van de toekomst.’ – Tjade de Vries (programmeur Grasnapolsky).

Grasnapolsky vindt plaats op 12 en 13 maart in fabriek de Toekomst. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.grasnapolsky.nl