Nieuwe Releases #1

Een terugkomende rubriek in onze maandelijkse nieuwsbrief zijn de nieuwe releases van lokale artiesten. Vanaf nu ook een vast artikel op de website waarbij we elke maand de laatste releases voor je verzamelen. Dus lees snel verder en check de verse releases uit Groningen en omgeving!

Nieuwe Releases Januari

Natuurlijk houden we de Groninger popcultuur goed in de gaten, maar het kan gebeuren dat we een release niet zien. Mis je iets in deze lijst? Of heb/ken jij een release (single, album etc.) die we echt niet mogen missen? Mail het naar sanne@popgroningen.nl. Dan nemen we het mee in de eerst volgende editie van Nieuwe Releases, de nieuw uit Groningen playlist en onze maandelijkse nieuwsbrief

Posij – Lekker  (posij remix)

R.C Sullivan – Make The Call

Corijn – Op reis

Seb Zukini – Reap What You Sow

Karst – Hypnotized

Martijn van der Zande – De belofte van de avond (ALBUM)

The Vices – Strange Again

Dort. – Love like Blood

Seafire – Standing Tall

Night of the Rhino – Lockdown

TAMAR – LANGZAAMAAN (EP)

Wadaap – Geef me light

 Vayndog – Out of my sails

 VanderLinde – Little things

Flowëtisch – Bolleboos

Huub Prins, Liza Dries – De moeder van mijn kind