Werkplek voor elektronische muziek bij VRIJDAG

Hey, jij daar beatbouwer! Zit jij urenlang op je kamer beats te bouwen en wil jij je producties naar een hoger niveau tillen? Of wil je juist leren hoe je beats maakt en een eigen track produceert? Plug dan in bij STUDIO 10 van VRIJDAG. Werk aan je skills en kom in contact met muzikanten en vocalisten om samen muziek te maken. Ook als je net begint, ben je meer dan welkom om de wereld van de elektronische muziek te komen ontdekken.

Open werkplek
In STUDIO 10 kun je aan de slag met professionele apparatuur en software. STUDIO 10 is ingericht met drumcomputers, synthesizers, grooveboxen, interfaces en DJ controllersets. Ze werken met software als Ableton, Cubase en FL studio.

Heb je al enige ervaring en maak je eigen tracks? In STUDIO 10 kun je verder aan de slag met je eigen materiaal. Er is altijd een expert aanwezig die jouw vragen kan beantwoorden en je coacht. Zo kun jij je skills verder ontwikkelen.

Ben je nieuw in de wereld van elektronische muziek en wil je juist leren hoe je de software en apparatuur gebruikt? Wij helpen je verder! Van sounddesign, beats maken, produceren, DJ-en, muziektheorie, akkoorden en akkoord progressies tot studiotechniek.

Workshops
Ook worden er binnen STUDIO 10 extra activiteiten georganiseerd zoals workshops, luister/feedback sessies en natuurlijk performances. Heb je hiervoor specifieke wensen? Kan je het VRIJDAG laten weten.

Meer info en inschrijven via de website van VRIJDAG.