Club OOST gaat verder als nieuw concept op oude plek

Club OOST gaf afgelopen zomer aan het pand aan de Oosterstraat te moeten verlaten. De kosten lagen te hoog waardoor ze het niet meer konden bolwerken. Op social media liet OOST weten toch door te kunnen op hun huidige plek.

Totaalbeleving
Tijdens de ontwikkeling van nieuwe plannen kwam men tot de ontdekking dat het huidige pand nog veel mogelijkheden te bieden heeft. Een horecaondernemer zag er wel brood in en de afgelopen maanden is een concept ontwikkeld dat in het huidige pand past. In dit concept zal OOST niet alleen meer een nachtclub zijn die om middernacht open gaat en om 06.00 uur de deuren weer sluit. De bedoeling is om veel eerder in de avond open te gaan. Ze willen gaan voor een ’totaalbeleving’. The Stockroom komt met een bar voor speciaalbier en natuurwijn en een cocktailbar. Een ruimte kan gebruikt worden voor arcadegames, maar kan ook betrokken worden bij de club. Achterwerk gaat weer open voor een heerlijk vegan vijfgangen diner.

Goed nieuws voor de binnenstad
Het openingsweekend vindt plaats op 1 en 2 april. Een bijzondere datum omdat het op die dagen precies zes jaar geleden is dat het voor OOST begon. Tijdens dit weekend staan optredens gepland van onder andere The Homesick en Elena Colombi. Kortom, met ‘Cilinder’ als nieuw concept, is Groningen weer een hotspot rijker.