Met POPgroningen naar de Muzikantendag 2022!

De Muzikantendag is helemaal terug! Op zaterdag 7 mei strijkt hét evenement voor muzikanten waar je kan leren over zowel de artistieke als zakelijke kant van de muziekindustrie neer in de Melkweg Amsterdam.

Op deze dag leer je niet alleen alles over de artistieke maar ook zakelijke kant van de muziekindustrie. Laat je muziek horen tijdens de demospreekuren, waar meer dan 70 professionals uit de industrie klaar zitten om nieuw talent te ontdekken. Ga in gesprek met professionals van de belangrijkste partijen in de muziekindustrie. Spijker je kennis over de industrie bij tijdens verschillende flitscollege’s en panels waar je alle in’s en outs van de muziekindustrie leert.

Wil jij er graag bij zijn? Dat kan! POPgroningen heeft gastenlijst tickets beschikbaar voor de Muzikantendag. Stuur voor 27 april een mail/bericht naar sanne@popgroningen.nl met je voornaam, achternaam en e-mailadres.

Meer informatie en het programma vind je op muzikantendag.nl.