Nieuwe editie Preipop op 12 & 13 mei

Na één jaar over te hebben geslagen vindt in mei de 15e editie van Preipop plaats. Het tweedaagse muziekfestival Preipop is een festival met een intieme sfeer en een divers programma. Al jaren wordt het festival bezocht door stadjers en studenten van alle leeftijden. Het festival biedt een podium aan lokaal en nationaal talent, aan gevestigde én opkomende artiesten. Op 12 en 13 mei zijn ze weer te vinden in het monumentale pand van Cleopatra A.S.G., met in totaal twaalf acts verspreid over twee dagen en twee podia.

Het podium op de eerste verdieping heeft de sfeer van een huiskamer of een bruin café, waar vooral intieme of rustige acts hun plek zullen vinden. Het podium op de begane grond is hét toneel voor de wat meer stevige en dansbare acts. Na afloop van de acts is er op beide avonden gelegenheid om door te feesten tot in de vroege uurtjes. Het diverse programma en de bijzondere sfeer maken Preipop tot een uniek festival en een toevoeging voor het culturele landschap van Groningen. Preipop is vrij toegankelijk en vindt plaats op donderdag 12 en vrijdag 13 mei vanaf 18:00 uur op het pand van Cleopatra A.S.G., Kleine Pelsterstraat 5-5a Groningen.

De line-up wordt binnenkort bekend gemaakt. Meer informatie vind je op www.preipop.nl.