Nieuwe Releases #2

Een terugkomende rubriek in onze maandelijkse nieuwsbrief zijn de nieuwe releases van lokale artiesten. Vanaf nu ook een vast artikel op de website waarbij we elke maand de laatste releases voor je verzamelen. Dus lees snel verder en check de verse releases uit Groningen en omgeving!

Nieuwe Releases Februari

Natuurlijk houden we de Groninger popcultuur goed in de gaten, maar het kan gebeuren dat we een release niet zien. Mis je iets in deze lijst? Of heb/ken jij een release (single, album etc.) die we echt niet mogen missen? Mail het naar sanne@popgroningen.nl. Dan nemen we het mee in de eerst volgende editie van Nieuwe Releases, de nieuw uit Groningen playlist en onze maandelijkse nieuwsbrief

 Eliën – Naar het blauw (EP)

Haas – Geloof niet alles wat je ziet 

Vanderlinde – Muy Rico (album)

Paul Evers, Laila Fonce, Pierre Stemmett- You & me

 Oes – Wat is vrijheid?

Voltanz – Sparrow

 AMK – Break (live session)

 Orange Skyline – A Fire

Ioana Iorgu – Anxiety

Flowëtisch – Schaduwjudo 

Mononoid – Transform Evolution

Solittary Zebra – Not the Same (EP)

Jooz – Die money is niet goed (prod. maximuzZ)

Steeby, Alexander Moto, Soulitude – Avant Garde (EP)

Jonathan Rhodes – Dirt (debuut-EP) 

 Borokov Borokov & Huub Prins – Moeilijke tijden

GEIT, Korvette – GEIT (THATS A BET)