Nieuwe Releases #3

Een terugkomende rubriek in onze maandelijkse nieuwsbrief zijn de nieuwe releases van lokale artiesten. Vanaf nu ook een vast artikel op de website waarbij we elke maand de laatste releases voor je verzamelen. Dus lees snel verder en check de verse releases uit Groningen en omgeving!

Nieuwe Releases Maart

Natuurlijk houden we de Groninger popcultuur goed in de gaten, maar het kan gebeuren dat we een release niet zien. Mis je iets in deze lijst? Of heb/ken jij een release (single, album etc.) die we echt niet mogen missen? Mail het naar sanne@popgroningen.nl. Dan nemen we het mee in de eerst volgende editie van Nieuwe Releases, de nieuw uit Groningen playlist en onze maandelijkse nieuwsbrief

 Pink Lilly – Onward

Comfortably Smooth – Comfortable

Corijn – Eendje

Novko – Live at the Greenhouse

Anna Linde – Oradour

CYNN – On the run (EP)

Waterleaf – Blue Monday

INÈS -You

Flowëtisch – Dode Hoek


The Samuels – No free ride


Ioana Iorgu – Painkillers


Colds – On my own

GEIT – King of Kings


Irene Wiersma – Binnen & Buiten


Huub Prins – Hoofdpersoon (Album)


Steeby & Alexander Moto – Avant Garde (EP)


The Sign of Leo – Blow Up


Eliën – Zweef


Voltanz – Sparrow