Zes Groningers geselecteerd voor Popronde 2022

De selectie van de Popronde 2022 is bekend. De selectiecommissie selecteerde de 100 meest talentvolle acts van het moment uit ruim 900 aanmeldingen. Maar liefst zes Groningers zijn geselecteerd om met het grootste reizende festival mee op tour te gaan.

De Groningse acts zijn: CYNN, Fred Goverde, Huub Prins, Lisa Ploeger Cirrus Minor en Liza Dries.

Na twee jaar geteisterd te zijn door de pandemie, maakt de organisatie zich op om weer een ‘normale’ Popronde te vieren, zonder gedoe met QR codes en weer gratis toegankelijk voor iedereen. Van 10 september t/m 20 november trekken ze langs 41 steden in het land en op 3 december sluiten ze de tour af in Amsterdam met een Eindfeest in de Melkweg. Alle data zijn bekend dus check het op de website en zet het alvast in je agenda! In augustus delen ze de programma’s van de eerste steden.