Aanvraagronde Tranche 2 2022 – SENA Muziekproductiefonds

Wil jij je eigen opname maken? Het kan met het Sena Performers Muziekproductiefonds! Ben je professioneel muzikant en wil je je muziek digitaal of fysiek uitbrengen, maar mis je de financiële middelen? Dan is het Sena Performers Muziekproductiefonds wat voor jou. Het fonds kan je net dat ene duwtje in de rug geven dat nodig is voor de volgende stap in je muzikale loopbaan.

Voor aanvragen uit het Sena Muziekproductiefonds komen alleen professionele uitvoerende kunstenaars en producenten in aanmerking(meer dan 20 uur per week werkzaam als uitvoerende kunstenaar en/of producent) die een CD/muziekproductie willen uitbrengen. Ook platenmaatschappijen kunnen namens de uitvoerende kunstenaar en/of producent een aanvraag doen. Aangesloten zijn bij Sena is geen vereiste voor de aanvraag.

Wil je meer lezen over artiesten die een bijdrage hebben ontvangen van het Sena Performers Muziekproductiefonds? Check voor meer informatie en aanvragen www.sena.nl/nl/muziekmakers/fondsen/sena-performers-muziekproductiefonds