Drie nieuwe Skills & Knowledge sessies in het najaar

Aankomend najaar staan er weer drie nieuwe Skills & Knowledge sessies op het programma. Diverse professionals uit de muziekindustrie delen hier hun kennis, ervaringen en netwerk over onderwerpen binnen het muzikantschap. Afhankelijk van het thema van een sessie worden er passende professionals en ervaren muzikanten uit de Nederlandse muziekindustrie uitgenodigd. 

Dinsdag 11-10-22: BLIEP BLIEP – Synthesizer 101 | Skills & Knowledge #4

De eerste sessie van dit najaar gaat volledig over (analoge) synthesizers. Allert Aalders (Sonar Traffic Studio) neemt je mee op een reis langs alles dat je al eens hebt willen weten over synthesizers. Wat voor synthesizers zijn er, wat zijn oscillators, wat is ADSR en hoe kan je dit allemaal gebruiken?

Dinsdag 08-11-22: EPK! WTF? – Maak jouw Electronic Press Kit | Skills & Knowledge #5

Deze sessie gaat over wat is een Electronic Press Kit is en wat erin moet. Over welke foto het beste jouw identiteit als artiest naar voren brengt en hoe je ervoor zorgt dat de marketeer de juiste onderdelen uit jouw EPK gebruikt. Online marketeer van ESNS Djai-Mac Wolthof legt je er in de 2e sessie van dit najaar alles over uit. 

Dinsdag 06-12-22: ON STAGE – Hoe verbeter je jouw stageperformance? | Skills & Knowledge #6

Hoe verbeter je jouw stageperformance en hoe zorg je ervoor dat de juiste boodschap bij jouw publiek overkomt? Samen met popartiest Inge van Calkar, performance-artist Nina Iggy en producent Marijn Nagel gaan we in een panel praten over welke mogelijkheden je als artiest hebt om jouw performance te verbeteren en de connectie met jouw publiek te verbeteren.

Tijd: 20:00 uur (inloop 19:30 uur)
Kosten: €5,-
Locatie: Zie sessie

Tickets Skills & Knowledge sessie #4

Tickets Skills & Knowledge sessie #5

Tickets Skills & Knowledge sessie #6