Meld je shows aan bij Nationaal Podiumplan

Na succesvolle edities is het weer mogelijk om je shows aan te melden voor het Nationaal Podiumplan. Na een extreem succesvol derde kwartaal, waar het Nationaal Podiumplan zoveel aanmeldingen ontvingen dat ze geen nieuwe shows meer konden accepteren, is er budget vrijgekomen voor de rest van het jaar. Artiesten kunnen vanaf heden hun shows aanmdelden die plaatsvinden tussen 1 oktober tot en met 31 december 2022.

Daarnaast wordt er op dit moment wordt er keihard gewerkt en gelobbyd om ook in 2023 door te kunnen gaan. Hoe de regeling er dan uit gaat zien wordt op de website en social media van het Nationaal Podiumplan bekend gemaakt.

Over het Nationaal Podiumplan: 
Het Nationaal Podiumplan wil een fundamentele bijdrage leveren aan de Nederlandse muziekcultuur.Dit door de ‘humuslaag’ van kleine essentiële podia met een pop-, jazz- en wereldmuziekprogrammering te verstevigen en te verduurzamen voor zowel het publiek als voor de musici.
Hierbij wil het NPP stimuleren dat professionele musici een eerlijke betaling kunnen ontvangen voor hun prestaties (volgens Fair Pay maatstaven).