Nieuwe releases september

Een terugkomende rubriek op onze website en maandelijkse nieuwsbrief zijn de nieuwe releases van lokale artiesten die wij voor je verzamelen. Dus lees snel verder en check de verse releases uit Groningen en omgeving!

Nieuwe Releases september

Natuurlijk houden we de Groninger popcultuur goed in de gaten, maar het kan gebeuren dat we een release niet zien. Mis je iets in deze lijst? Of heb/ken jij een release (single, album etc.) die we echt niet mogen missen? Mail het naar luna@popgroningen.nl. Dan nemen we het mee in de eerst volgende editie van Nieuwe Releases, de nieuw uit Groningen playlist en onze maandelijkse nieuwsbrief.

 Ioana Iorgu – Mean Time (Album)

Robin Yzerman – Tightrope Walker

Simona – More Than This

Seb Zukini – The Devil You Know (EP)

TikTok Tammo – Bietn Feest (Anthem)

Harm Tabak – Alles is wel zegd

Laurie B – Snowfall

The Vices – Strange Again (EP)

The Sign Of Leo – Indian Summer

Katie Koss – i’m changing my mind (EP)

Cirrus Minor – Cirrus Minor I (Album)