Nieuwe releases november

Een terugkomende rubriek op onze website en maandelijkse nieuwsbrief zijn de nieuwe releases van lokale artiesten die wij voor je verzamelen. Dus lees snel verder en check de verse releases uit Groningen en omgeving!

NIEUWE RELEASES NOVEMBER

Natuurlijk houden we de Groninger popcultuur goed in de gaten, maar het kan gebeuren dat we een release niet zien. Mis je iets in deze lijst? Of heb/ken jij een release (single, album etc.) die we echt niet mogen missen? Mail het naar luna@popgroningen.nl. Dan nemen we het mee in de eerst volgende editie van Nieuwe Releases, de nieuw uit Groningen playlist en onze maandelijkse nieuwsbrief.

Rommy Gabay – 1:11

Cashmyra – Onvermijdelijk Resultaat

Axel Dorothea – On The Rise

SheemaW ft. Mister Numz – No Scrubs

Jay Waldo – Calm, Cool, Collect

All Are To Return – A State in Fear

MOAN – MOAN (Album)

Never Been to Berlin – Something Like Me

traumahelikopter – Please Don’t

Inge van Calkar – Please Don’t

Rosa van Bommel – Tussen sterren en systemen

Frankie Boomstam – Het Feestvarkentje

Orange Skyline – Orange Skyline (Album)