Nieuwe releases oktober

Een terugkomende rubriek op onze website en maandelijkse nieuwsbrief zijn de nieuwe releases van lokale artiesten die wij voor je verzamelen. Dus lees snel verder en check de verse releases uit Groningen en omgeving!

Nieuwe Releases oktober

Natuurlijk houden we de Groninger popcultuur goed in de gaten, maar het kan gebeuren dat we een release niet zien. Mis je iets in deze lijst? Of heb/ken jij een release (single, album etc.) die we echt niet mogen missen? Mail het naar luna@popgroningen.nl. Dan nemen we het mee in de eerst volgende editie van Nieuwe Releases, de nieuw uit Groningen playlist en onze maandelijkse nieuwsbrief.

 Robine – From You

Cashmyra – Lost Vast

Between Plateaus – Black & Blue

Frontstreet – Moving Balance (Album)

Redson – Proloog

velveteen void – Lighter

Axel Dorothea – Mental State

dort. – Push It Away

CYNN – hush hush

Fred Goverde – JE MAG BEST WETEN DAT IK NOOIT AAN JE DENK

Tamar – Zacht Water

WATERLEAF – Diamond Eyes

Orange Skyline – Meet You In The Middle

Lisa Ploeger – Dear Diary (EP)

Colds – Come out

WANTON – Hier

Frontsector – FRONTSECTOR (Album)