Nieuwe releases december

Een terugkomende rubriek op onze website en maandelijkse nieuwsbrief zijn de nieuwe releases van lokale artiesten die wij voor je verzamelen. Dus lees snel verder en check de verse releases uit Groningen en omgeving!

NIEUWE RELEASES DECEMBER

Natuurlijk houden we de Groninger popcultuur goed in de gaten, maar het kan gebeuren dat we een release niet zien. Mis je iets in deze lijst? Of heb/ken jij een release (single, album etc.) die we echt niet mogen missen? Mail het naar luna@popgroningen.nl. Dan nemen we het mee in de eerst volgende editie van Nieuwe Releases, de nieuw uit Groningen playlist en onze maandelijkse nieuwsbrief.

Vikings in Tibet – The Art of Staying Half Asleep (Album)

Anton Smit – De Weg

Mister Numz – Witness

Kofko – Swallow

Electropoëzie – Lekker Lachen Met Renate Op De Gang

Wadaap – Troep (Album)

traumahelikopter – Geen Zon

Them Dirty Dimes – Let’s Pretend (It’s Christmas Time)

Simona – December Nights (Dadada)

Hister– Komt goud

Yelmur – How We Hide (Album)