Ciao Lucifer zoekt 10 voorprogramma’s voor hun show in VERA Groningen

Ciao Lucifer zoekt 10 voorprogramma’s voor hun show in VERA

Het Amsterdamse duo toert in maart en april door heel Nederland en is op zoek naar lokaal talent.

Voor hun optreden in Vera op 15 maart is Ciao Lucifer op zoek naar in totaal 10 voorprogramma’s. Het moet een carrousel van smaken worden. Een reeks korte akoestische performances. Alle genres zijn welkom, ook gedichten, dans en andere kunsten.

Het indie-duo maakt er live altijd een feest van en dat doen ze het liefste samen met lokaal talent. “Het leukste aan toeren is nieuwe mensen ontmoeten” zegt Willem, de drummer van de band. Marnix (gitarist) vult aan: “We gingen fantaseren over ons absolute droomscenario voor deze tour en we kwamen hierop uit: de avond wordt een minifestival waar je als bezoeker allerlei nieuwe artiesten kan ontdekken.” Willem: “We leven in een muziektijdperk wat gedomineerd wordt door algoritmes. We willen terug naar de menselijke connectie die je maakt met muziek.”

Als jij dit leest en je bent of kent iemand die het tof vindt om op 15 maart mee te doen in VERA Groningen, neem dan contact met op met de Ciao Lucifer voorprogramma coördinator. Wij bieden jou de gelegenheid om nieuw publiek te bereiken of iets nieuws uit te proberen op een laagdrempelige manier. Aan het eind van de avond worden alle artiesten uitgenodigd om een liedje mee te spelen met de band.

Meedoen? Stuur een bericht naar laura@doubleveeconcerts.nl

De Good News tour brengt Ciao Lucifer naar:

woensdag 8 maart Tilburg – Hall of Fame / 013

donderdag 9 maart Utrecht – De Helling

vrijdag 10 maart Haarlem – Patronaat

zaterdag 11 maart Zwolle – Hedon

woensdag 15 maart Groningen – Vera

donderdag 16 maart Paard – Den Haag

vrijdag 17 maart Maastricht – Muziekgieterij

vrijdag 24 maart Nijmegen – Merleyn

vrijdag 31 maart Harderwijk – Estrado

donderdag 20 april Amersfoort – Kosmik

Voor tickets zie https://www.ciaolucifer.com/gigs