Drie nieuwe Skills & Knowledge sessies in het voorjaar

Aankomend voorjaar staan er weer drie nieuwe Skills & Knowledge sessies op het programma. Diverse professionals uit de muziekindustrie delen hier hun kennis, ervaringen en netwerk over onderwerpen binnen het muzikantschap. Afhankelijk van het thema van een sessie worden er passende professionals en ervaren muzikanten uit de Nederlandse muziekindustrie uitgenodigd. 

Dinsdag 21-03-23: WHAT’S (IN) A SONG? – Leer songs schrijven met EUT! | Skills & Knowledge Sessions #1

Hoe maak je een song spannend? Hoe zorg je voor een interessante tekst? Gebruik je wel of geen rijm? Moet het eerste refrein binnen een minuut te horen zijn? Samen met Megan de Klerk & Emiel de Nennie van EUT zoeken we uit hoe je kan beginnen met songs schrijven of hoe je jouw songwriting kunt verbeteren. Welke tips & tricks zijn er en welke keuzes kun je maken om ervoor te zorgen dat jij de nieuwe megahit schrijft!

Dinsdag 18-04-23: [RECORDING] – Zo ga je goed voorbereid de studio in! | Skills & Knowledge Sessions #2

Je hebt een song geschreven, de demo klinkt goed en op het podium reageert het publiek er enthousiast op. Maar nu? Hoe zorg je ervoor dat je die energie ook in de studio vast kan leggen? Muzikanten & producers Harmen Ridderbos (Town of Saints, Electropoëzie) en Gijs van Veldhuizen (audiotransparant, Swinter & Waterbolk) geven je alle tips & trics die je moet weten om goed voorbereid de studio in te gaan!

Dinsdag 09-05-23: LOWLANDS HERE I COME! – Hoe fix ik shows? | Skills & Knowledge Sessions #3

Jeps Salfischberger is boeker bij Mojo Concerts en neemt ons mee in een workshop boekingen & promo. Hoe zorg je ervoor dat je op de juiste plek komt te spelen en dat je vette shows kunt gaan spelen? Welke keuze kun je maken in de overeenkomst met de venue en hoe zorg je voor een volle zaal? Jeps neemt je mee in het proces van een boeking!

Tijd: 20:00 uur (inloop 19:30 uur)
Kosten: €5,-
Locatie: Sint Jansstraat 7, Bij VRIJDAG

Tickets Skills & Knowledge sessie #1

Tickets Skills & Knowledge sessie #2

Tickets Skills & Knowledge sessie #3