Nieuwe releases mei

Een terugkomende rubriek op onze website en maandelijkse nieuwsbrief zijn de nieuwe releases van lokale artiesten die wij voor je verzamelen. Dus lees snel verder en check de verse releases uit Groningen en omgeving!

NIEUWE RELEASES MEI

Natuurlijk houden we de Groninger popcultuur goed in de gaten, maar het kan gebeuren dat we een release niet zien. Mis je iets in deze lijst? Of heb/ken jij een release (single, album etc.) die we echt niet mogen missen? Mail het naar tom@popgroningen.nl. Dan nemen we het mee in de eerstvolgende editie van Nieuwe Releases, de nieuw uit Groningen playlist en onze maandelijkse nieuwsbrief.

The Sign of Leo – How Far We Have to Go

Marko Poucki – Hartstocht (EP)

Jooz – Maluku Boeren Saus (Album)

bee sting – COMPUTER LIFE (EP)

Jelle Mulder – Dat jij me niet meer nodig hebt

CYNN – on it on it

Them Dirty Dimes – Moving On

Axel Dorothea, Mister Numz – Flows Heaters

Leuk Gevonden – Boren bij de Buren

BAAS – Maniac

de Best – Papier Hier (SO naar de Voedselbank)

Jay Waldo, Kaascouse – een seizoen

Miss Helena – Queen of Hearts

Amonia Caramel – Amonia Caramel (EP)

Alexander Moto – myn mûle smakket nei ierde